Slecht nieuws..

17 juli 2019 6 Door Mirjam

Zoals bekend is, heb ik vorig jaar toen ik acht weken zwanger was van de tweeling mijn rug gebroken. Ik weigerde een röntgenfoto en pijnstilling maar ging door de grond van de pijn.Elke dag kwam mijn fysio thuis. Na een paar weken plat te hebben gelegen ging het ietsje beter maar de zwangerschap hielp niet echt mee.
Ik zou foto’s laten maken van mijn rug na de zwangerschap maar alles rondom Florian heb ik de pijn opzij kunnen zetten en focuste ik me volledig op hem. En dat heb ik na zijn dood volgehouden.
Nog steeds heb ik twee keer per week fysiotherapie en sport ik medisch maar ik blijf een zeurende pijn houden en er blijft een bobbel in mijn rug zitten. Eindelijk heb ik foto’s laten maken en de uitslag….is veel slechter dan wij allemaal dachten. Ik blijk een complexe breuk te hebben in mijn rug. Mijn wervel is afgebroken en zit scheef.
Wat nu? De orthopeed zegt dat ik geopereerd moet worden maar raadt mij aan dit in London of Nijmegen te laten doen. De breuk is complex.
Neeee!!! Niet weer in het ziekenhuis! Ik haat het ziekenhuis. Niet weer een revalidatietraject waardoor ik er niet kan zijn voor mijn kinderen.
Ik dacht dat er eindelijk rust in de tent zou komen.

Na onze vakantie spreek ik een tweede orthopeed.. even ruggespraak houden:-) ik hoop dat hij een andere oplossing weet 😬 

Maar…. wat een geluk heb ik dat ik toen geen dwarslaesie aan de val heb overgehouden…..😇

Zoals je ziet ontbreekt er een stuk en staat de rug flink scheef 😔. Adviezen zijn welkom!